Nytt bling – online

Det är den tiden på året nu då man vill förnya sig. Jag får det behovet i regel inför våren och hösten. Man har väl tröttnat lika mycket på de tunga vinterkläderna och stilen de tvingat in en i som man sedan gör med de tunna sommarkläderna som liksom inte ger någon substans. Men förnyelsebehovet ligger inte primärt bland kläder för min del (träningskläder undantagna), utan på smink, frisyrer och accessoarer. Framför allt accessoarer!

Såld på silver

I år är jag helt såld på silver, jag som annars alltid föredragit guld. Jag vet inte varför riktigt, men det kanske har att göra med att jag är inne i en period där jag gillar mycket svart och skarpa kontraster och där gör sig silver bättre än varmare färger. Jag ser mig själv i svarta tunikor och klänningar, ett långt utsläppt hår med mycket fall, markerade ögon och ett silverhalsband och några silverringar som kompletterar. Hur snyggt?! Ibland byter jag nog ut de markerade ögonen mot mörkare läppar – men det är absolut antingen eller, aldrig både och!

Beroende av att handla smycken online

Så jag har ju såklart fallit in i ett allvarligt beroende av att shoppa smycken online. Jag surfar runt i smyckesbutiker och upptäcker vilken enorm talang i silversmide som vissa besitter. Det är mycket enklare att handla smycken online än att handla kläder eller skor på nätet. Jag har redan hittat några riktiga guldkorn av smyckesbutiker online.

Vilken blir sin stil i vår?