Garderoben svämmar över

Där man, som jag, älskar kläder och har hur mycket som helst av varan, så behöver man gott om förvaringsutrymme. Eftersom mängden kläder bara växer i garderoberna så behöver man dessutom, med jämna mellanrum, skaffa extra förvaring. Jag förstår att detta kanske inte är hållbart i längden, men tänker än så länge blunda för den saken. Jag har plats för en byrå i hallen och tänker därmed köpa en och vips så kommer jag ha en massa extrautrymme för mina kläder (och kan således köpa mer!).

Inkvoten större än utkvoten

Visst händer det att jag sorterar bort en del kläder – ger bort till insamlingar eller säljer (om det är något av värde). Dock är inkvoten betydligt större än utkvoten när det gäller garderoben och just nu trängs plaggen förfärligt med varandra. När man ska ta fram ett älskat plagg är det oftast skrynkligt eftersom det ligger eller hänger så hårt packat med alla andra kläder – sjukt frustrerande!

Wegot

Jag har hittat en jättefin byrå på Wegot och priset är riktigt bra. Det är inte så att jag tvekar på själva köpet, men jag gillar samtidigt inte allt för hastiga beslut, så jag ska nog ändå suga på karamellen ett litet tag. Hallutrymmet går ju ingenstans direkt.

Jag har handlat från Wegot förr så jag känner mig inte alls särskilt orolig över köpet som så. Det jag handlat från denna butik hittills har hållit suverän kvalitet och all service med leveranser och så har alltid varit föredömligt.