Gadgets för frilufsaren

 

Den som vill säg adjö till sitt gamla liv som tjockis och välkomna det nya livet som hälsosam, aktiv människa som unnar sin kropp nyttigheter och energi, förstår väldigt snart att mycket hjälp går att få från naturen. De flesta börjar med att promenera – och var är det härligare att promenera än utomhus? Kanske fortsätter man med att jogga och sedan löpa och för många räcker det med ett smakprov på dessa aktiviteter för att bli fast. Har man väl upplevt naturens välgörande effekter på ens tillstånd så vill man i regel fortsätta att njuta av dem.

Vad är det som prasslar i löven?

De som går från innesittande soffpotatisar till joggande hurtbullar brukar också börja intressera sig mer för naturen de är ute i. Kanske vill de ta reda på vilka fåglar det är de ser i träden varje dag – eller vilka djur som prasslar i lövbuskarna så om kvällarna, när det är svårt att se.

Med en värmekamera kan man upptäcka – och föreviga – djur som annars är fenomenala på att gömma sig för det mänskliga ögat och med en riktigt bra kikare kan man särskilja en falk från en örn.

Allt för friluftsentusiasten

På handladigital.se hittar du alla de techgadgets som du drömmer om för att göra friluftsupplevelserna i den nya livsstilen komplett. Allt från kikare till värmekameror och ficklampor. Handladigitalt.se är en webbutik med ett rikt utbud av denna typ av prylar – och ett måste för den nyfrälste promeneraren/löparen att ta sig en titt i.