Välja bebisens grejer

Det absolut roligaste med att vänta barn är all planering av inköp, och själva inköpen såklart. Det är väldigt mycket som behövs när man väntar barn, särskilt när man väntar sitt första barn, och det är klokt att göra listor och leta efter bra deals på nätet. Vissa inköp kostar ganska rejäla summor pengar, som barnvagn, bärsele och spjälsäng, men det är också väldigt viktiga hjälpmedel som man sedan ska använda både mycket o de flesta fall länge. Väntar man inte första barnet så kan det vara aktuellt med att välja ut en passande syskonvagn. Man kan också i regel sälja dessa grejer vidare när man använt dem klart och få tillbaka en del av pengarna som man investerat. Man ska i alla fall inte snåla på dessa grejer.

Vagga och spjälsäng

När spädbarnet är riktigt litet så tycker jag om att ha det i en vagga. Det är något så skört, fint och romantiskt med att ha en liten bebis i en vagga, som man kan gunga när bebisen blir lite orolig i sömnen. Det finns väldigt många fina vaggor att välja bland idag, men jag har nog hittat min favorit nu; den vagga jag tänker investera i till min efterlängtade lilla älskling.

Sedan behöver man ju en spjälsäng också, för barnet kan ju bara ligga i en vagga i några månader. Man måste inte ha spjälsängen redo från första början, men har man ett rum åt bebisen redan så kan man ju lika gärna inreda. Det är ju ändå det härligaste som finns att få inreda sitt kommande barns första rum!